Meda kthehet në Gjermani me Lulen, por atje u ndodhi e papritura

143

Këngëtari i mirënjohur, Meda dhe gruaja e tij, Lulja janë një prej çifteve më të përfolura në publik e në media

Ata janë të martuar dhe prindër të katër fëmijëve

Krahas angazhimeve, që të dy nuk mungojnë me postime të ndryshme në rrjete sociale

Sot, Meda ka publikuar një video ku shihet se kanë shkuar në Gjermani por ndryshe nga Kosova atje i priti mot me borë