Ministri serb: Shtetet e Bashkuara bëjnë një devijim nga Prishtina

141

Ministri i Administratës Shtetërore dhe Vetëqeverisjes Lokale në Serbi, Branko Ruzhiq tha sot se ShBA po largohet nga Prishtina dhe kanë qasje të ndryshme ndaj dialogut dhe gjetjen e një zgjidhjeje të qëndrueshme për Kosovën.

“Është e qartë se ata kanë shprehur një qëndrim shumë të vendosur për këtë rast dhe sa shumë është ky pozicion i sinqertë, së shpejti do të del në pah”, iu tha gazetarëve në pyetjen se është e mundur që as Evropa as Shtetet e Bashkuara nuk mund ta detyrojnë Prishtinën të heqë taksqn.