Home Fun Mjekët thanë se nuk do jetonte, foshnja i lindur pa lëkurë sfidon çdo shans

Mjekët thanë se nuk do jetonte, foshnja i lindur pa lëkurë sfidon çdo shans

0
Mjekët thanë se nuk do jetonte, foshnja i lindur pa lëkurë sfidon çdo shans

Askush nuk mundi ta prekte për 10 ditë

Askush nuk mundi ta prekte për 10 ditë

Kaiden Jake Shattock lindi para kohe, në javën e 30-të me një gjendje të pazakontë. Foshnjës i mungonte shtresa e lëkurës dhe ka sfiduar çdo shans për mbijetesë.

Jessica Kibbler dhe Jack Shattock, nga Leamington Spa, ishin vetëm 16 vjeç kur djali i tyre erdhi në jetë, duke peshuar vetëm 1.1 kilogramë.

Ai ishte aq delikat saqë askush nuk mundi ta prekte për 10 ditë, raporton Oranews.

Mjekët paralajmëruan prindërit e rinj që ‘ndoshta nuk do mbijetonte’ por gjashtë muaj më vonë, Kaiden tani jeton në shtëpi me prindërit.

Loading...