Home Këshilla Në mungesë të antibiotikëve ja çfarë përdorin mjekët

Në mungesë të antibiotikëve ja çfarë përdorin mjekët

0
Në mungesë të antibiotikëve ja çfarë përdorin mjekët

A do ta lejoni këtë në fëmijën tuaj në vend të antibiotikëve për të reaguar ndaj bronkitit, teksa mjekët francezë po bëjnë këtë

Mjekësia jo rrallëherë shfaqë metoda të reja sa i përket trajtimeve të ndryshme, por se sa ato do të jenë të pranueshme për pacientët dhe familjarët e tyre nuk është gjithmonë e padiskutueshme

Kjo metodë e fundit që po qarkullon në rrjetet sociale po tronditë opinionin dhe gjithashtu po humbë edhe besimin tek mjekësia

Prandaj të shumtë janë rastet ku përkundër që na befasojnë, na krijojnë edhe frikë edhe dilema