Në Suharekë djali e rrah nënën

190

Në Suharekë, tek policia është ankuar një nënë e cila ka thënë se djali i djali i saj ka ushtuar dhunë fizike dhe psikike tek ajo.

“Viktima femër K/Shqiptare ka raportuar se djali i saj i dyshuar mashkull ka ushtruar dhunë fizike dhe psikike ndaj saj”, thuhet në njoftimin e policisë.

Më tutje, policia ka sqaruar se pas intervistimit i dyshuari është liruar me procedurë të rregullt. /Lajmi.net/