Home ShowBizzz Nervozohet Mahmut Ferati, braktisë emisionin n’Kosovë Show

Nervozohet Mahmut Ferati, braktisë emisionin n’Kosovë Show

0
Nervozohet Mahmut Ferati, braktisë emisionin n’Kosovë Show

Këtë javë të ftuar n’Kosovë Show, ishin Mahmut Ferati dhe Shkenda Dubova.
Pasi që hyri në emision, Mahmut Ferati, tregoj arsyen pse kishte ardhur në këtë emision dhe pas ati i përmendet emri në çdo emision të mundshëm, pas spjegimit që bëri, Mahmtut Ferati ”largohet” nga emisionit, për tu kthyer prap në emision, shkruan Gazeta NewBorn.
Mysafir tjerët ishte edhe Shkenda Dubova, e cila tregoj për karrierën dhe biznesin e saj të cilën e ka qedrën e dobësimit.