Home Këshilla Një burrë shumë më i moshuar se ajo, ky është bashkëshorti i ‘Zonjës Fazilet’

Një burrë shumë më i moshuar se ajo, ky është bashkëshorti i ‘Zonjës Fazilet’

0
Një burrë shumë më i moshuar se ajo, ky është bashkëshorti i ‘Zonjës Fazilet’

Roli i ‘Faziletes’ në serialin turk ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’ e bëri tejet të njohur dhe të pëlqyer aktoren turke Nazan Kesal

Ndonëse luajti edhe në shumë filma dhe seriale të tjera, me këtë rol ajo u bë e njohur edhe në publikun shqiptar

‘Faziletja’ jashtë nga seriali është e martuar dhe çdo herë paraqitet në publik bashkë me burrin

Nga fotot që i shohim, vëremjë se burri i ‘Faziletes’ është shumë më i moshuar se ajo