Nuk po i duket sa ka mjaft kripë, por shikojeni videon me kujdes

157

Një video qesharake është publikuar në Facebook

Aty shihet një person teksa përgatitë një gjellë

Por ajo që kap syrin e të gjithëve është kripa që ka vendosur dhe mënyra se si e provon

Videjoa qesharake numëron mbi 40 milionë klikime dhe pasi ta shikoni do ta kuptoni pse