Nusja e Shpetim Deskut, vishet me rroba sportive, edhe kaq e thjesht ajo ju ‘tranon’

235

Arta Desku po duket shumë bukur.
Është gruaja e moderatorit më të njohur, Shpëtim Deskut, por përkundër tij përbën më shumë lajm dhe interes nga të gjithë.    
Shquhet për bukurinë, elegancën, stilin, dhe linjat perfekte, presima këto për të qenë grua e kërkuar dhe e ndjekur ndër gratë e të famshmëve në shoëbiz.
Çdo ditë që po kalon ajo vetëm po zbukurohet dhe po vihet re ngado, andaj edhe publiku e kanë mësuar dhe kuptuar se është vërtetë një princeshë e lindur që lë të gjitha shoqet në hije, shkruan Kosovarja.
Meqë është kështu, këto fjalë Arta po i dëshmon edhe me imazhet e saj të ndërsjellta që me të shikuar po marrin pëlqime dhe komente të jashtëzakonshme.
Edhe me këto fundit po që bëri namin dhe ktheu gjithë vëmendje mediatike dhe publike nga ajo, sikur të ishte ylli i vetëm në tokë, madje atë në njërin nga bunaret e kryeqytetit.
Në këtë vend dhe vërshoi fokusin sikur lum, po të kishte të njëjtin profesion si i shoqi ose ndonjë tjetër, a mund ta paramendoni famën që do kishte kapluar kjo, hë?