Pamjet e vërtet të yjeve para 10 vitesh – Pa fotoshop e operacione

291

 
 

Kudo në rrejte sociale ka nisur sfida #10yearchallenge. Ju sjellim ekskluzivisht pamjen e të njohurave tona para dhjetë vitesh dhe tani.

Ndryshimet, po që janë drastike.

Binduni!

Dhurata Lipovica


Rina Berdynaj

Dhurata Ahmetaj

Leonora Jakupi


Xhensila Myrtezaj

Elvana Gjata

Nora IstrefiLiberta SpahiuAlba MorinaValdrin SahitiSinan Hoxha