Home ShowBizzz Para se të shkonte të votonte, ja çfarë bëri zonja e parë!

Para se të shkonte të votonte, ja çfarë bëri zonja e parë!

0
Para se të shkonte të votonte, ja çfarë bëri zonja e parë!

Është zonja e parë e shtetit.
Lumnije Thaçi, bashkëshortja e presidentit të vendit kohën e fundit po paraqitet me shumë stil.      

Për dukjen e saj, po kujdeset disejnatorja e njohur Vjollca Llapashtica shkruan Indeksonline.    
Zonja e parë e shtetit u pa ditën e djeshme me këtë veshje derisa votoi duke kryer obligimin e saj qytetare, e cila padyshim ishte e përzgjedhur dhe e disejnuar për të.——————————————–
Ju pëlqeu “Para se të shkonte të votonte, ja çfarë bëri zonja e parë!”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.

Loading...