Home Këshilla Pasi u dobësua, tani Big Mama ndryshon krejtësisht pamjen

Pasi u dobësua, tani Big Mama ndryshon krejtësisht pamjen

0
Pasi u dobësua, tani Big Mama ndryshon krejtësisht pamjen

Big Mama është këngëtarja shqiptare nga Maqedonia që me dukjen dhe zërin e veçantë qysh në fillim u bë shumë e njohur për publikun

Ajo në vitet e fundit u përfol shumë sidomos pas ndërhyrjes së saj në trup duke humbur kështu peshën e tepërt

Bigi është mjaft aktive në rrjete sociale ku bën postime të ndryshme nga përditshmëria e saj

Pas ndryshimeve në trupin e saj, ku ajo u dobësua tepër, Bigu ka vendosur të ndryshoj komplet dukjen e saj

Me flokë të drejta të gjata e të zeza, Big Mama duket një person tjetër