Home Lifestyle Përse asnjëherë nuk duhet tharë rrobat brenda shtëpisë

Përse asnjëherë nuk duhet tharë rrobat brenda shtëpisë

0
Përse asnjëherë nuk duhet tharë rrobat brenda shtëpisë

Që të gjithë ne kemi tharë ndonjëherë rrobat brenda shtëpisë.

 

 

Por, ky veprim duket se dëmton mbarë shëndetin e familjarëve apo personave që gjenden brenda atij ambientin.

Dr Christine Cowir, ka treguar për rreziqet e kësaj praktike, transmeton lajmi.net.

 

I ngjajshëm

 

Qyteti italian vendos në shitje 500 shtëpi, çmimi 1 euro për secilën

 
 

“Nga një këndëvështrim, janë të shumtë agjentët biologjik që gjenden në ambientin e mbyllur të dhomës të cilët do të shpërndahen në lagështirë dhe do ta bëjnë ajrin e pamjaftueshëm”, deklaroi Dr. Cowir.

Kësisoj, ai thotë që duhet të keni kujdes ende më shumë nëse në shtëpinë tuaj gjendet ndonjë familjar që vuan nga astma.

“Vetë lagështia rrit rrezikun për t’u prekur nga asma dhe shkakton problem me frymëmarrjen. E njëjta gjë vlen edhe nëse lë një rrobë që të është lagur nga shiu”, theksoi tutje Cowir. /Lajmi.net/

 

Loading...