Personi në fotografi është njëri prej këngëtarëve më të pëlqyer shqiptarë

469

Personi në këtë fotografi, është njëri prej këngëtarëvë më të pëlqyer shqiptarë.

Bëhet fjalë për Sinan Vllasaliun.

Artisti hapi arkivat sot dhe postoi një fotografi në kohën kur ishte i ri.

Të njëjtën gjë e ka bërë edhe disa ditë më parë ku shfaqej me Cimën e Afrim Muqiqin.

A do e kishit njohur Sinanin e ri apo jo?/Prive.al