Pozicionet më të mira s*ksuale për të pasur gratë or*azmë

743

  Duan të kenë orgazmë çdo herë? Gratë e Reddit hapen për lëvizjet e tyre të preferuar të seksit.      

Dihet gjerësisht se meshkujt e gjejnë më të lehtë orgazmin sesa gratë. Një studim i kohëve të fundit, nga Universiteti Indiana, zbuloi se 85% e meshkujve mendonin se partneri i tyre kishte orgazmuar, por në të vërtetë vetëm 64% e grave e kishin bërë, transmeton lajmi.net.

Një studim i kohëve të fundit nga Skyn ​​Condoms zbuloi se Misionari është pozita e preferuar e grave në seks .

Pozicionet si Cowgirl Reverse mund të duket aventureske dhe argëtuese, por  39% e 2,827 grave të anketuara thanë se fshehurazi e urrejnë këtë lëvizje të vështirë.

Pra, cilat pozicione të tjera të seksit janë të mëdha për t’i bërë gratë të arrijnë orgazmën?

Reddit pyeti zonjat “cila pozitë seksi ju jep më shumë orgazmë?” dhe ato ishin të shpejta për të zbuluar këshilla e tyre seksuale.

Dogy Style, Girl On Top dhe Missionary ishin tre nga pozicionet që u pëlqyen më së shumti. /Lajmi.net/