Home Këshilla Presin shalqirin gjigant me thikë, e pabesueshme si duket brenda

Presin shalqirin gjigant me thikë, e pabesueshme si duket brenda

0
Presin shalqirin gjigant me thikë, e pabesueshme si duket brenda

Nuk do të besoni se si duket brenda ky shalqi i madh kur e presin atë me thikë
Dikush rriti një shalqi gjigant, i cili peshon diku rreth 130kg

Ata janë specializuar në rritjen e perimeve gjigante – dhe kur e hapin këtë shalqi gjigant, mahniten se si duket brenda, transmeton Gazeta Express

Shikojeni:

Loading...