Home ShowBizzz Pse gratë e politikanëve shqiptarë qëndrojnë në hije? (VIDEO)

Pse gratë e politikanëve shqiptarë qëndrojnë në hije? (VIDEO)

0
Pse gratë e politikanëve shqiptarë qëndrojnë në hije? (VIDEO)

Kronika e mëposhtme e përgatitur nga gazetari Vlorijan Halili, flet pak a shumë rreth jetës së grave të politikanëve shqiptarë.

Pse ato ‘luajnë’ rolin e amvises?

Pse në shumicën e kohës qëndrojnë prapa kamerave dhe nuk janë aktive në rrjete sociale, ashtu sikurse janë gratë e liderëve të mëdhenj shtetëror?

Videoja e mëposhtme është një përmbledhje e gjithë asaj që e kemi shkruar më lartë, ndiqeni.Prive.al