Pse nuk duhet ta lini asnjëherë briskun në dush

145

Gjatë dushit shumica prej nesh përfitojnë t’i kushtojnë pak kohë edhe depilimit

Ajo çka ju këshillojmë nëse përdorni briskun, si gratë dhe burrat nuk duhet ta lini atë asnjëherë në dush. Menjëherë sapo përfundoni punën, brisku duhet hedhur nëse është njëpërdorimësh

Nëse i ndërrohet koka, atëherë duhet ta përvëloni me ujë të nxehtë dhe pas kësaj ta lini në një mjedis tërësisht të thatë

Mykut i pëlqen çdo mjedis i ngrohtë dhe i lagësht. Prandaj nëse vërtet doni t’i shmangeni infeksioneve të rrezikshme që transmetohen përmes briskut, mjaft e mbajtët në vende me lagështirë

Tek dollapi i banjos do të ishte një zgjidhje e mirë. Kështu ai do të jetë plotësisht i thatë pas çdo përdorimi