Publikohet fotografi e rrallë e Safete Mustafës, kështu dukej vite më parë

391

Safete Mustafa ka publikuar një fotografi të rrallë në Instagram

Sahide dhe Safete Mustafa, të cilat në publik njihen si motrat Mustafa, janë emra shumë të dashur për publikun, shkruan lajmi.net

Në llogarinë e tyre të përbashkët në Instagram, ato publikuan një fotografi të Safetes, të realizuar në vitet e ’90-ta

“Kujtime nga viti 90/91”, ka qenë mbishkrimi i fotos, ku këngëtarja shihet me veshje kombëtare