Rrëfimi i pabesueshëm i nënës së trinjakëve

998

Shanset për të mbetur shtatzënë me trinjakë janë jashtëzakonisht të vogla.

Edhe pse ato lidhen zakonisht me fekondimin artificial, është krejtësisht e mundur që të ketë trinjakë në mënyrë të natyrshme.Kur Mary (36) dhe Andres (40) nga Kopenhaga mësuan se po prisnin dy vajza dhe një djalë, fillimisht u tronditën, por nëna e ardhshme vendosi të ndante udhëtimin me pjesën tjetër të botës.

“Nga një shok i madh për shkak se morëm vesh se janë tre, përmes reagimeve të njerëzve, deri në planifikim, ishte një ngjarje që ndryshoi jetën nga rrënja. Jo, si zakonisht, “shkroi Maria në Instagram, ku ajo pasohet nga 227,000 fansa.

Nëna e ardhshme e fotografoi stomakun e saj gjatë çdo jave të shtatzënisë dhe shumë veta u shokuan kur e panë para fundit të shtatzënisë, dhe vetë Maria nëpërmjet shakave i shkruante asaj se sa e çuditshme ishte ajo.

“Më vjen mirë që i kemi bërë këto foto. Ata treguan një rritje të jashtëzakonshme dhe ishte e çuditshme që çdo gjë përfundoi me një stomak të tillë të tepërt dhe ishte edhe më e çuditshme që të mund të qëndronte pa rënë”, shkroi nëna pranë fotos. Pas lindjes, ajo vazhdoi të tregonte ndryshimet në trupin e saj në Instagram, dhe stomaku i saj madje nuk u zvogëlua edhe një muaj më vonë. Ajo bëri fotografinë e parë të stomakut vetëm dy ditë pas lindjes dhe u ankua për probleme pas prerjes cezariane.

“Në dy ditët e para vuaja nga dhimbjet për shkak të prerjes cezariane, por motrat e mia më thanë se do të ishte edhe më keq nëse nuk do të ecja pak. Përveç kësaj, zorrët e mia janë zgjeruar shumë, duke shkaktuar dhimbje të madhe dhe përveç kësaj, qumështi ka filluar të rrjedhë, për shkak të të cilit po më dhemb edhe gjoksi”, tha ajo. Fëmijët Agnes, Iben dhe Boy Filip, pas nëntë ditëve, u larguan nga kujdesi intensiv neonatal dhe nëna e tyre vazhdon të ndajë fotografi me fansat e saj mbi jetën e përditshme të foshnjave të tyre.