‘Selin’ nuk po mban më zi për nënën, do të befasoheni çfarë foto ka postuar sot

350

‘Selini’ është roli i luajtuar nga aktorja shumë e njohur dhe e pëlqyer turke, Hande Ercel.
Ndonëse në moshë shumë të re ajo arriti të jetë shumë e suksesshme si në publikun turk ashtu edhe në atë të huaj.    
Sukses po aq të madh pati edhe në publikun shqiptar.
Së fundi asaj I vdiç nëna, dhe sot ajo ka publikuar një foto që i ka befasuar të gjithë./ORAinfo/