Home ShowBizzz Sëmundja e bëri ta lë serialin, por nuk do të besoni në çfarë gjendje ka përfunduar ‘Hyrremi’

Sëmundja e bëri ta lë serialin, por nuk do të besoni në çfarë gjendje ka përfunduar ‘Hyrremi’

0
Sëmundja e bëri ta lë serialin, por nuk do të besoni në çfarë gjendje ka përfunduar ‘Hyrremi’

 Meyrem Uzerli është aktorja gjysëm turke gjysëm gjermane, e që për një kohë shumë të shkurtër arriti të bëhett shumë e njohur në publikun ndërkombëtar.
Në publikun shqiptar ajo u bë e njohur me rolin e ‘Sulltanëshës Hyrrem’, në serialin shumë të njohur e të pëlqyer turke ‘Shekulli madhështor’, përcjell ORAinfo.    
Ajo la serialin për shkak të një problem që e kishte me shëndet dhe në vend të saj erdhi një tjetër.
E sot, ajo duket se është shëruar dhe po duket në një gjendje shumë të mirë./ORAinfo/