Shikoni si hyn kjo nuse në dasmë dhe çfarë merr në fund

159

Të gjithë ëndërrojmë që dita e dasmës sonë të jetë dita më e lumtur në jetë. Gjërat e veçanta, të papriturat e këndshme janë ato të cilat e mbushin hapësirën tonë të kujtimeve, që t’i rrëfejmë ndër lotë emocionesh në pleqëri

E ku ka më mirë se një befasi e burrit ose gruas ndaj njëri tjetrit në atë ditë? Përdorimi i aftësive që kemi për të bërë të paharruar momentin magjik të dasmës, është kreativitet në vete dhe kjo nuse duket se e ka përdorur shumë mirë

Ajo ka bërë një hyrje jo të zakonshme në dasmë. Muzika filloi dhe ajo filloi të këndojë këngën për bashkëshortin e saj të ardhshëm. Kur ishte pothuajse në përfundim, ajo u nis drejt burrit që po e priste i emocionuar

Ajo përfundoi këngën e saj dhe pastaj prifti erdhi pranë tyre, duke i thënë burrit se për të ishte kjo hyrje e mahnitshme. Shikoni videon