Si i quan kunata e Leartës vjehrrinë e saj

129

Ajo është një fytyrë tashmë shumë e njohu dhe shumë e suksesshme në fushën e biznesit, shkruan Kosovarja.
Ështëtejet aktive në rrjetet sociale dhe u njoh që nga martesa e Leartës me Kushtrimin.
Neca Ternava është kunata e Leartës e cila është tejet e lidhur me familjen e bashkëshortit, e këtë gjë e ka dëshmuar edhe kësaj here me komentin që ka lënë në
fotografinë e tyre.
Se për çfarë është fjala, mësojeni në foton që vijon./Kosovarja/