Home ShowBizzz Siç ishte paraparë, Markle e Harry prezantojnë me botën të porsalindurin

Siç ishte paraparë, Markle e Harry prezantojnë me botën të porsalindurin

0
Siç ishte paraparë, Markle e Harry prezantojnë me botën të porsalindurin

 

Duka dhe Dukesha e Sussex’it e kanë ndarë imazhin e
parë të të birit të tyre të porsalindur.

Duke e prezantuar të birin, Meghan ka thënë: “Ai e ka temperamentin më të ëmbël, është tejet i qetë. Ai është si një ëndërr”.

  

Royal baby

Derisa Harry ka shtuar me shaka: “Nuk e di nga
kush e ka marrë këtë tipar”.

Ndërsa duke e komentuar faktin që u nëmë prindër,
ata kanë thënë se kjo ndjesi është magjike dhe e mrekullueshme.

Vogëlushi i ri i familjes mbretërore, është i shtati në linjë për ta marrë fronin mbretëror të Britanisë së Madhe. /Prive.al

The Duke and Duchess of Sussex and their son