Sytë, pasqyrë e shpirtit

152

Sytë e njeriut janë një pasqyrë e bukur dhe misterioze e shpirtit

Sytë e njeriut janë një pasqyrë e bukur dhe misterioze e shpirtit

Sytë janë gjëja e parë që vëreni kur takoni dikë. Ata në thelb na zbulojnë botën.

“Magjia” e melaninës në sytë tanë dikton se çfarë ngjyre të syve kemi dhe disa prej nesh kanë dy ngjyra të ndryshme të syve. Ata madje mund t’ju bëjnë të ndiheni sikur po mbytet brenda tyre.

Më poshtë keni disa fotografi të disa prej syve më të bukur në botë./21Media