Të shtunën në Prive: Kush rrëfen sekrete e kush po nis karrierën?

291

Këtë të shtune në ora 19:00, Prive si gjithmonë do të jetë informativ e edhe argëtues, me të reja nga yjet shqiptarë.

Learta Jakupi kësaj here vjen në rolin e këngëtares, ku e kur e mbanë koncertin dhe pse e ka zgjedhur muzikën klasike?

Një kronikë speciale për betejën e vajzave të zhanrit rep, e po ashtu edhe kronika të tjera të cilat potencohen në video promon e mëposhtme: