Home Fun Ushtari shkelet për vdekje nga elefanti

Ushtari shkelet për vdekje nga elefanti

0
Ushtari shkelet për vdekje nga elefanti

23- vjeçari u shkel me këmbë nga elefeanti gjatë procesit të punës

Mathew Talbot, ushtar britanik është vrarë nga një elefant në një park kafshësh të egra.

23- vjeçari u shkel me këmbë nga elefanti gjatë një operacioni për të ndaluar vrasjen e paligjshme të kafshëve të egra.

Mediat e huaja raporotojnë se kjo është vdekja e parë në operacionet ushtarake të këtij lloji.

Mathew është përshkruar si një individ jashtëzakonisht i sjellshëm dhe miqësor. Në Malavi, ai u miqësua me vendasit dhe mësoi shumë shpejt gjuhën e tyre.


Ushtarit gjithashtu i pëlqente të bënte fotografi dhe dokumentoi punën e tij me albume të panumërta. /21Media