Vajza e Arkanit i përgjigjet Sellmës

455

Vajza e Željko Ražnatović i njohur më së miri si Arkani, kriminel i luftërave në ish-Jugosllavi, ka publikuar një fotografi, në të cilën paralajmëron projektet e reja

Në atë fotografi, i ka komentuar grimerja kosovare Sellma Kasumoviq, ku i ka shkruar “Lepotica” apo në shqip “Bukuri

Këtë koment nuk ka hezituar që të ia kthejë, vajza e Cecës dhe Arkanit, Sellmës. Ajo e ka falënderuar Sellmën, duke i thënë “Hvala draga” apo thënë shqip “Faleminderit e dashur

Kjo ndryshe tregon ‘miqësinë’ që ka Sellma me vajzën e Arkanit, kriminelit të luftës./ Insajderi.com