Home ShowBizzz Vallëzimi më i veҫantë i nuses e dhëndrit, pamje të reja nga dasma e djalit të Halilit

Vallëzimi më i veҫantë i nuses e dhëndrit, pamje të reja nga dasma e djalit të Halilit

0
Vallëzimi më i veҫantë i nuses e dhëndrit, pamje të reja nga dasma e djalit të Halilit

Halil Kastrati është humanisti më i njohur shqiptar që ka ndihmuar shumë familje shqiptare me vështirësi ekonomike.
Shoqata e tij ‘Jetimët e Ballkanit’ është një prej organizatave humanitare shqiptare më të suksesshmet deri më tash, shkruan ORAinfo.    

Në familjen e tij së fundi ka pasur një festë të madhe e që ishte martesa e djalit të tij.  
Më poshtë mund të shihni vallëzimin e nusës dhe dhëndrit./ORAinfo/——————————————–
Ju pëlqeu “Vallëzimi më i veҫantë i nuses e dhëndrit, pamje të reja nga dasma e djalit të Halilit”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.

Loading...