Videoja e kësaj foshnje do t’ju shkrijë

136

Nëna vendosi t’ia krehë flokët foshnjës së saj dhe ta incizojë tërë procesin, për të treguar reagimin e vogëlushes
Teksa ia krehë flokët, foshnja duket tejet e relaksuar dhe vetëm buzëqesh

Duket sikur të ishte në qiellin e nëntë, transmeton Gazeta Express

Shikojeni videon: