Home Fun Vuanin nga sëmundja e njëjtë në fëmijëri, tani janë të martuar

Vuanin nga sëmundja e njëjtë në fëmijëri, tani janë të martuar

0
Vuanin nga sëmundja e njëjtë në fëmijëri, tani janë të martuar

Nëntë vite më pas ata arritën të takohen

Nëntë vite më pas ata arritën të takohen

Ishin takuar për herë të parë në spital pasi ishin shtrirë për shkak se vuanin që të dy nga një sëmundje e rrallë, kishin shkëmbyer puthjen e parë me lodra në duar – kurse 20 vite më pas ata ndërruan unazat.

Cameron Kohlman 27 vjç dhe Emily,28-vjeçare, sa ishin fëmijë vuanin nga një sëmundje e rrallë e njohur si ” bladder exstrophy”.

Dyshja ishin në moshen 4-vjeçare kur mjekët vendosën t’i fusin në sallat e operacionit për ndërhyrje kirurgjikale – dhe rastisi që ndërhyrjet e tyre të kryhen në spitalin e njëjtë.

Gjatë trajtimit mjekosr lindi dashuria mes tyre, e nëntë vite më pas ata arritën të takohen për herë të parë pas takimit të spital.

Kurs,e në nëntor të vitit 2012, ata filluan lidhjen e tyre, ndërsa,  tre vite më vonë ata martuan.

Gjithçka që filloi në spital ka përfunduar në krijimin e një familjes, ata sot janë prindër të një vajze 2-vjeçare. /21Media

Loading...