Home Këshilla ‘Xheku’ ka një nuse të bukur, por shikoni në ҫfarë gjendje e ka publikuar atë

‘Xheku’ ka një nuse të bukur, por shikoni në ҫfarë gjendje e ka publikuar atë

0
‘Xheku’ ka një nuse të bukur, por shikoni në ҫfarë gjendje e ka publikuar atë

Naser Rafuna është ndër aktorët më të njohur në vend

Ai karakterizohet me rolet e tij të shumta, e së fundmi me atë të ‘Xhekut’, shkruan ORAinfo

Naseri është shumë aktiv në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet

Sot ai ka publikuar një foto në të cilën shihet gruaja e tij paksa e lodhur

Ndryshe, ai ka një familje të vogël, gruan dhe një djalë