Zhduket një vajzë e mitur në Lipjan

155

Një vajzë e moshës së mitur është zhdukur në Lipjan.

Një grua ka raportuar se derisa ishte me vajzën e saj viktimën femër K-Shqiptare e moshës së mitur me aftësi të kufizuara është larguar nga ajo dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj, njofton Pk, përcjell lajmi.net.

“Ankuesja femër K-Shqiptare ka raportuar se përderisa ishte me vajzën e saj viktimën femër K-Shqiptare e moshës së mitur me aftësi të kufizuara është larguar nga ajo dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj”. /Lajmi.net/