Ads: Merr BB VIP Falas me Premium 12 Mujore

Horoskopi

Cila ëmbëlsirë e Krishtlindjes je në bazë të shenjës së horoskopit?

Jemi fiks në atë moment të vitit që shohim ngado ëmbëlsira festash e Krishtlindjesh.

Por cila është ëmbëlsira e Krishtlindjeve që i përshtatet shenjës sonë të horoskopit?

Dashi
Në shenjën e vrullit, kontrasteve, forcave që mund të tërhiqen në shumë drejtime dhe të qëndrojnë në ekuilibër, melomakaronoja përshtatet . Nga jashtë, krokante, nga brenda i mjaltit, kombinon cilësi të kundërta dhe ka shumë variacione, për aq mendime sa Dashi mund të ndryshojë kur provon një melomakaron.

Demi
Dashamirësi i kënaqësive materiale nuk dëshiron gjëra të komplikuara në tryezën e tij. Preferon një ëmbëlsirë, patjetër e bërë në mënyrë perfekte, me përbërës të cilësisë së parë dhe ekzekutimi i saj i kujton shijet e fëmijërisë. Demi i përshtatet kurabie klasike , me gjalpë të imët, bajame të pjekura dhe grushte të tëra sheqer pluhur, të cilin sigurisht i mbledh me gisht dhe i ha fshehurazi.

Binjakët
Ndoshta shenja më e adaptueshme nga të gjitha, Binjakët mund të hanë çdo gjë dhe ta shijojnë njësoj. Nuk ka ndarje ëmbëlsirat për ta, le të kenë sheqer dhe çfarë të duan. Por për shkak se ata duan që ushqimi i tyre të ketë njëfarë kreativiteti, ata i pëlqejnë veçanërisht biskotat me xhenxhefil , veçanërisht nëse u jepni të ndërtojnë shtëpinë e tyre të vogël me to, të cilën ata do ta tregojnë sikur kanë ndërtuar Taj Mahalin.

Gaforrja
Gaforrja është më e përshtatshme për të identifikuar se çfarë gabimesh ka çdo ëmbëlsirë (p.sh. ka shumë sheqer në të, jo erëza të mjaftueshme, etj.). Ëmbëlsira që i shkon janë diples , këto role të verdha krokante që janë spërkatur me shumë mjaltë dhe arra dhe janë vendosur në një piramidë të cilën i kërkohet ta zbërthejë gradualisht, gjë që bën me shumë gjëra të bukura në jetën e tij të përditshme.

Luani
Luanët duan gjithmonë të dalin në pah, të mos shkojnë kurrë me rrjedhën dhe ndonjëherë i përcaktojnë ëmbëlsirat e tyre si ushqime “klasike” të festave. E kuqe si zjarri, torta e kuqe kadife është ëmbëlsira që i përshtatet Leos, i cili çfarëdo që të ketë përgatitur për tryezën festive, është e pamundur të mos shërbejë së bashku një tortë prej kadifeje të kuqe, nga e cila vlerëson veçanërisht kadifenë (nga rrjedh edhe emri). Krem djathi. Dhe nëse nuk nxitoni, ai do t’i hajë të gjitha vetë, si një luan i duhur.

Virgjëresha
Gjatë festave, keqardhja e madhe e Virgjëreshës nuk është se çfarë të hajë, por si ta përgatisni në mënyrë që të jetë më e mira, më simetrike dhe më e paraqitshme nga të gjitha. Ka një marrëdhënie të mirë me ëmbëlsirat klasike, i konsideron të pazëvendësueshme, ndaj është i vetmi përfaqësues i zodiakut që do të punojë me zell me një byrek me arra , të cilën do ta bëjë një ose dy ditë para tryezës, që të shurupohet mirë. kur të vijë koha për ta ngrënë.të konsumohet duke e servirur me rozetat më të lezetshme krem ​​pana. E bërë në shtëpi sigurisht, po flasim për Parthenos.

Peshorja
Shija e mirë e Peshores shihet kudo dhe në fakt aftësia e tij për të kërkuar ëmbëlsirat e vështira pa u mërzitur vlerësohet shumë nga miqtë dhe familja e tij gjatë kësaj periudhe. E bardhë si bora, me aromën e kokosit krokan që e përqafon butësisht, ” vajza e borës “, pandispanja me vanilje me kremin e bardhë të lehtë është ëmbëlsira e rafinuar që shpreh personalitetin e sofistikuar të një Peshoreje. Sigurisht që i ha dy nga dy, në fund të fundit është Peshore, duhet të ketë një bilanc.

Akrepi
Për Akrepin nuk ka ëmbëlsirë tjetër përveç çokollatës . Nëse nuk ka kakao, nuk konsiderohet i ëmbël, ndaj përbërësi i tij i preferuar për këtë sezon janë të gjitha llojet e tartufit . Me çokollatë të hidhur, me çokollatë qumështi, me mbushje të ndryshme – edhe pse jo shumë frute – tartufi i tërheq menjëherë vëmendjen dhe, duke qenë se mund të manovrojë si ngjala mes të ftuarve të tryezës festive, deri në fund të mbrëmjes do të ketë ngrënë. ¾ e tij tas. Dhe me siguri ¼ do ta ketë marrë tashmë atë më pak.

Shigjetari
Panetoni , tekstura e tij me gëzof, aromat e tij intensive, shumëllojshmëria e mbushjeve dhe variacioneve të tij janë elementët e një ëmbëlsirë që emocionojnë Shigjetarin dhe e dërgojnë atë në anën tjetër të qytetit për të gjetur më të mirën. Sigurisht, një nuk mjafton kurrë, kështu që Shigjetari gjithnjë kureshtar mund t’i kalojë lehtësisht pushimet duke kërkuar shije të reja – sfida dhe duke u dhënë njohuri të vlefshme kulinarie atyre që i rrethojnë.

Bricjapi
Bricjapi praktik dëshiron gjithmonë të kombinojë frymën festive me dekor të përshtatshëm dhe shije të mirë. Pra trungu i çokollatës së gështenjës është një rrugë njëkahëshe për rastin e saj. Në këto ditë të veçanta të vitit, ai dëshiron të shijojë një ëmbëlsirë aq të sofistikuar që duhet, që gjoja të mos jetë bërë për standardet e tij dhe mbi të gjitha të kënaqë syrin me dekorimin. As mos mendoni t’i dhuroni atij logun klasik të biskotave: ai do ta hajë, por fillimisht do t’ju qortojë që nuk keni bërë një përpjekje thjesht festive në ëmbëlsirat.

Ujori
Torta angleze e Krishtlindjeve, e bërë dhjetë ditë para Krishtlindjeve me fruta dhe arra të copëtuara dhe më pas ujitet çdo ditë me një gotë rum të mirë, është ëmbëlsira që shpreh në mënyrë perfekte Ujorin. Dehëse në aroma – si dhe fjalë për fjalë – me një shumëllojshmëri shijesh dhe tekstesh, torta angleze ngjall jetën sfiduese të Ujorit dhe është një ëmbëlsirë klasike e festave që nuk mërzitet kurrë.

Peshqit
Një nga shenjat më të ndjeshme, Peshqit i presin me padurim pushimet, sepse në radhë të parë kërkojnë emocionet e takimeve familjare dhe miqësore. Ëmbëlsira që u shkon është galaktoboureko tradicionale. I freskët nga jashtë, kremoz nga brenda, ai përfshin në shurupet e tij kontraste të ndryshme në teksturën e tij, që të kujton kontrastet e qenësishme të një personaliteti të Peshqve. Gjithashtu e nxjerr atë nga dilema nëse duhet të hajë kënd apo mes: Ai do t’i provojë të dyja./vizionplus.tv