KurioziteteShëndetësia

​Pse disa njerëz vdesin në gjumë dhe a ka ndonjë mënyrë për ta parandaluar?

Disa mund të shqetësohen për vdekjen në gjumë – por për fat, nëse nuk keni një gjendje të caktuar mjekësore, mundësia që kjo të ndodhë është relativisht e ulët. Ka shumë arsye pse dikush mund të vdesë në gjumë, por ato zakonisht përqendrohen rreth tre organeve tona më të rëndësishme. “Vdekja në gjumë zakonisht lidhet me zemrën, mushkëritë ose trurin,” tha për…
Read more