Ads: Abonohu në Digitalb OTT 

Lajme

Ekrem Hyseni zgjedhet kryetar i LDK në Podujevë

Me 90 vota pro, delegatet e Kuvendit zgjedhor të Degës së LDK-së në Podujevë, kanë zgjedhur sot pasdite Ekrem Hysenin kryetar të kësaj dege.

Ekrem Hyseni është zgjedhur kryetar i LDK-së në Podujevë.

Kjo u bë në procesin e brendshëm zgjedhor, që ka filluar në nivel të Kosoves, në Lidhjen Demokratike të Kosovës.

Prezent ishte edhe Agim Veliu që për vite me rrallë ka qenë figura kyqe LDK-së në Podujevë, si dhe e ka drejtuar këtë komunë.

Related posts
Lajme

Kërcënime nga ‘Brigadat e Veriut’ - ja kush fshihet prapa tyre!

Lajme

Përmbytjet në Greqi, dëmet e shkaktuara vlerësohen deri në 5 miliardë euro

Lajme

Osmani: Policia së pari, nëse na sulmon Serbia hynë KFOR-i

Lajme

Rekord në Francë, muaji shtator më i ngrohtë që nga 1900