Ads: Merr BB VIP Falas me Premium 12 Mujore

Lajme

Habi e madhe: Kam fjetur me 1500 burra, e bëj sepse këtë sepse jam mjeke popullore

Kjo grua ka kryer marrëdhënie me qindra me shkuj dhe pjesa më e madhe e tyre janë burrat, apo të dashurit e grave të tjera.

Por 54-vjeçarja, e quan “peshkope”, një tip “mjeke popullore” që siç shprehet, “ia ka kushtuar jetën e saj çifteve që kanë pasur probleme në dhomën e gjumit”.
Ajo ka dhënë mësime dashurie për më shumë se 10 000 klientë brenda një harku kohor prej 23 vjetësh.

Edhe ndërsa ajo bën llogarinë, rezulton se ka kryer marrëdhënie me 1 500 prej tyre dhe insiston në idenë se nuk ka asgjë të jashtëligjshme në atë që ajo bën.Mare thotë: “Unë e fitoj jetesën duke fjetur me burrat e grave të tjera, apo me të dashurit e tyre.

Mësimi që u jep Mara të gjithëve është ky: Problemet duken sikur kanë të bëjnë me trupin, por kjo nuk është e vërtetë, sipas saj: “Problemet nuk janë fizike. Ato janë në mendje dhe kanë shumë të bëjnë me besimin në vetvete.”