Ads: Abonohu në Digitalb OTT 

Lajme

“Kujdes nga kunatat”, paralajmëron Shehu: Ju bëjnë magji nga xhelozia

Ndonëse flitet shumë për të, magjia mbetet ende diçka misterioze dhe e paqartë. Disa besojnë në magji dhe tjerë jo.

Sakaq Arian Shehu, i cili ka trashëguar misionin e Sektit Halvetjan prej babait të tij, ka treguar se si i ati, ka aftesinë të largojë xhindet dhe magjitë nga njerëzit.

Ai thotë se në Gjirokastër ka shumë magjistrica, por magjitë më të këqija që bëhen janë ato brenda familjes.Shehu rrëfen se në përgjithësi, kunatat kanë shumë xhelozi me njëra-tjetren e për kete gjë kryejnë rituale okulte.

“Njeriu i afërt të bën më shumë magji. Kunatat bëjnë magji. Ai që s’të do të bën të keqen”, theksoi ai.

Related posts
Lajme

Të martën fillon “Java kundër Korrupsion 2023”

Lajme

​Në Shqipëri sot ka nisë shpërndarja e bonusit të fundvitit për 700 mijë pensionistë

Lajme

Letra me njolla të gjakut e ish-ushtarit të UÇK-së, e shkruar në momentet e fundit të jetës

Lajme

Katër pije që rekomandohet t’i konsumoni kur keni anemi