Ads: Abonohu në Digitalb OTT 

Lajme

Profesori nga Drenasi konvertohet në fenë katolike

Shpend Rrukiqi nga Drenasi është konvertuar në fenë katolike.

Njoftimi është bërë nga Kisha e Llapushnikut.

Sipas njoftimit, profesor Shpendi jeton në Suedi, por që me mendje, shpirt dhe zemër është me Dardaninë tonë të dashur.

Shpend Rrukiqi nga Drenasi është konvertuar në fenë katolike.

Njoftimi është bërë nga Kisha e Llapushnikut.

Sipas njoftimit, profesor Shpendi jeton në Suedi, por që me mendje, shpirt dhe zemër është me Dardaninë tonë të dashur.

Njoftimi i plotë nga Famullia “Shën Abrahami” në Llapushnik:

Kisha Universale Katolike e në veçanti ajo e Llapushnikut në Drenicë është shumë e lumtur që në gjirin e saj ka pëqafuar familjen e profesorit Shpend Rrukiqi nga Drenasi, të cilët jetojnë në Suedi, por që me mendje, shpirt dhe zemër janë me Dardaninë tonë të dashur.

Profesor Shpendi është drejtor i një shkolle në Vanesborgs të Suedisë që përveç obligimeve ndaj shtetit suedez punon shumë që qytetarët shqiptarë ta ruajnë identitetin kombëtar.

Urime pagëzimi, krezmimi dhe kungimi familje e nderuar Rrukiqi!


Related posts
Lajme

Protesta e PSD-së kundër saj, reagon Ekaterina Trendafilova

Lajme

Mjeku i Al-Shifa-s: Që nga armëpushimi, asgjë nuk po vjen në spital

Lajme

Presidenca për procesin e Kryeprokurorit: Presim nga KPK të adresojë shkeljet procedurale në proces të ri për Kryeprokuror

Lajme

Këta janë 6 aktivistët e PSD-së që u arrestuan nga Policia