Ads: Abonohu në Digitalb OTT 

Lajme

Si qëndrojnë kryetarët e komunave të Kosovës në rrjetet sociale, raporti i kompanisë shqiptare

Rrjetet sociale tanimë janë kthyer në promovimin më të madh të punëve të kryetarëve të komunave, por edhe funksionarëve të tjerë shtetëror.

Kompania nga Shqipëria ‘Terra’ ka publikuar një matje të kryetarëve të komunave të Kosovës në rrjetet sociale, Facebook dhe Intagram.

Më aktivi është kryetari i komunës së Prishtinës, Përparim Rama, i pasuar nga kryetari i Suharekës, Bali Muharremaj.

Në këtë raport mund të shihni edhe postimet që kanë pasur më së shumti reagime në Facebook dhe Instagram.

Ky raport është për periudhën: 01-05-2023 deri 31-05-2023./IndeksOnline/


Related posts
Lajme

​Në Shqipëri sot ka nisë shpërndarja e bonusit të fundvitit për 700 mijë pensionistë

Lajme

Letra me njolla të gjakut e ish-ushtarit të UÇK-së, e shkruar në momentet e fundit të jetës

Lajme

Katër pije që rekomandohet t’i konsumoni kur keni anemi

Lajme

Shokon Naim Miftari: Kjo teori e pistë mund të jetë shkaktari i vrasjes së Liridonës