Ads: Abonohu në Digitalb OTT 

Lajme

Sot protestojnë shërbyesit civilë të Policisë së Kosovës

Shërbyesit civilë brenda Policisë së Kosovës kanë paralajmëruar se do të protestojnë sot për shkak të pakënaqësisë që i kanë lidhur me pagat.

Kryetari i Sindikatës së Policisë, Imer Zeqiri tha se kjo po bëhet me shpresë që do të reagojë dikush nga institucionet vendore, në këtë rast Ministria e Punëve të Brendshme.

“Këtyre punëtorëve, por edhe flotës operative, u është premtuar se do të bëhet rregullimi i klasifikimit në koeficientë. Me ligjin e ri ata nuk janë të ranguar aty ku duhet dhe për profesionet që i kryejnë”, theksoi ai për emisionin Edicioni Special .

Kreu i Sindikatës së Policisë shtoi se protesta do të mbahet në vendet e punës dhe gjatë orarit të punës.

Related posts
Lajme

​Formacionet ushtarake serbe që vepronin në Drenicë

Lajme

​26 vjet nga protestat studentore, revolucioni i ndryshimit

Lajme

Kërcënime nga ‘Brigadat e Veriut’ - ja kush fshihet prapa tyre!

Lajme

Përmbytjet në Greqi, dëmet e shkaktuara vlerësohen deri në 5 miliardë euro