Ads: Abonohu në Digitalb OTT 

Lajme

Vendet që do të mbesin pa energji elektrike sot

KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës

Ky është orari sipas rajoneve:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llausha (kodi: 14000013) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja dhe premontimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet

Dalja 10kV Palaj (kodi: 18024001) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llapushnik (kodi: 16023003)nga ora 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuçak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik, Kleqkë e re.

Arsyeja: Projekte investive, përmirësimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për pranim teknik në projektet.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10/ kV J15 Bena AF (kodi:19100017) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga ora 16:45 deri 17:00

Vendet: rr.Agim Ramadani, rr. Hanryi Dunant dhe rr.Hakif Zejnullahu nga një pjesë.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorëve dhe kthinave në TS “Micro 1” dhe “Micro 3”.

3.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10/ kV J09 Mikkro III (kodi:19100016) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Rr.Zija Shemsiu, rr. Hanry Dunant dhe rr.Mark Dizdari nga një pjesë.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorëve dhe kthinave në TS “Micro 1” dhe “Micro 3”.

4.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10/ kV J09 Mikro I (kodi:19100008) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: rr.Zija Shemsiu, rr.Arbnor & Astrit Dehari Lok, .Bulevardi Dëshmorët e Kombit, 19.Bulevardi Dëshmorët e Kombit D/2 HY.IV-A/2-15 Rr.Zija Shemsiu, pranë QKUK-ës, 2. Ulpiana U3 VI.POD, 19.Bulevardi Dëshmorët e Kombit BB D1 Hyr 1 Nr14.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorëve dhe kthinave ne TS “Micro 1” dhe “Micro 3”.

5.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Hoteli i Vetmuar (kodi: 19100017014) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: rr.Hakif Zejnullahu një pjesë.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorëve dhe kthinave në TS “Micro 1” dhe “Micro 3”.

Pejë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Arbreshi (kodi: 50000006) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja e Romëve, Kulla,Hazba,Berishtë, Sharra, Katuni i ri, TS Bunari, Fabrika Bibita dhe Shkolla fillore.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i transformatorëve të mbingarkuar

2.

Nga TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jagoda (kodi: 52000105) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshati Jagodë, Budisallcë, Stublla, Lutogllava dhe Tersteniku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve, kontrollimi i rrjetit, shtrëngimi i përçuesve.

Prizren:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10kV Prizreni 1 (H04) do të ndërprehet:

LP 35kV Zhur –Dragash (H01) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 35kV dhe 10kV prej orës 10:00 deri ne ora 15:00.

Vendet: Rrugët: 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), “Remateks” Sh.A. në rrugën 480 Rruga e Dëshmorëve, Renault Tahiri SH.P.K. në Orqushë, Bechtel Enka-GP Uzgur Yilmaz në Zhur; fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc, Brod, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Shkozë (një pjesë) dhe Zhur, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup, Vërmicë dhe Planejë.”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë dhe ”EUROKOS J.H.”SH.P.K. në Milkë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 35kV ndërrim i izolatorëve të dëmtuar.

Ferizaj:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet dalja 35kV – H05:

NS 35/10kV Kaçaniku – H06 (kodi 400430) pa tension mbesin daljet 10kV nga ora 10:00 deri 15:00.

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Agim Bajraku, Dushkaja, Emin Duraku, Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Ismajl Qemajli, Ismajl Raka, Skendërbeu dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë) si dhe një pjesë e Kaçanikut, Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi, UÇK, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni he rruga Vllezërit Çaka (një pjesë); fshatrat: Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë), vajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë, Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Çardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Ndërrimi i izolatoreve K-3 ne linjen 35kV dhe bartja e rrjetit ne shtylla të reja.

2.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Dogani (kodi: 40000031227) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Vendet: TS Dogani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i transformatorit të fuqisë

3.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bobi (kodi: 40043002) prej orës 09:30 deri në ora 14:30

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

4.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

1.NS 10/0.4kV TS Njazis (kodi: 40041003062) nga ora 14:00 deri 15:30

Vendet: rr. Driton Islami.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, testimi i transformatorit të fuqisë.

2.NS 10/0.4kV TS Ujësjellësi-Talinoc i Muhaxherëve (kodi: 40041003118) nga ora 13:30 deri 15:00

Vendet: Ujësjellësi -Talinoc i Muhaxherëve.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, testimi i transformatorit të fuqisë.

3.NS 10/0.4kV TS CB TEC N.T.P.SH “PARAJSA” (kodi: 40000001308) nga ora 14:30 deri 16:00

Vendet: N.T.P.SH “PARAJSA”

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, testimi i transformatorit të fuqisë.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Martiraj (kodi: 73000009) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte dhe Begaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, riparimi i bazamentit 10kV në TSB Bajram Imeri.

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Hysi (kodi: 70000102006) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: TS Hysi.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Gjakovë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Related posts
Lajme

Krasniqi: Hipokrizi dhe tallje me popullin deklaratat e Kurtit se ka rritje ekonomike

Lajme

Rrufeja godet tufën e bagëtive në Gramsh

Lajme

Tre trupat e terroristëve të vrarë sot iu dorëzohen familjarëve

Lajme

Borelli i bën thirrje Serbisë ta tërheqë ushtrinë nga kufiri me Kosovën