Ads: Abonohu në Digitalb OTT 

Lajme

50 zyrtarë policorë kanë dhënë dorëheqje këtë vit, këto janë arsyet

Kryetari i Sindikatës së Policisë së Kosovës, Imer Zeqiri, ka thënë se gjatë këtij viti, 50 zyrtarë policorë kanë dhënë dorëheqje.

Zeqiri ka numëruar arsyet se pse ata kanë dhënë dorëheqje.

“Gjatë këtij viti 50 zyrtarë policorë kanë dhënë dorëheje, e shumica për shkak të pagës dhe kushteve tjera në punës siç janë sigurimi shëndetësor, ligji për pensionim, shujta, paga e 13-të, shpenzimet e rrugëtimit e shumë e shumë të tjera”, tha Zeqiri në “Frontal”.

Ai tha se këto dorëheqje janë jashtëzakonisht shqetësuese.

Zeqiri shtoi se gjatë vitit të kaluar kanë pranuar rreth 100 dorëheqje.

Related posts
Lajme

​26 vjet nga protestat studentore, revolucioni i ndryshimit

Lajme

Kërcënime nga ‘Brigadat e Veriut’ - ja kush fshihet prapa tyre!

Lajme

Përmbytjet në Greqi, dëmet e shkaktuara vlerësohen deri në 5 miliardë euro

Lajme

Osmani: Policia së pari, nëse na sulmon Serbia hynë KFOR-i