Ads: Merr BB VIP Falas me Premium 12 Mujore

Lajme

“Çdo ditë e më shumë po përkeqësohet” – nëna nga Prishtina kërkon ndihmën e qytetarëve për shërimin e djalit

Një nënë vet-ushqyese po kërkon ndihmën e qytetarëve për djalin e saj të sëmurë, 6 vjeç.

I vogli i saj vuan nga sëmundja e epilepsisë dhe gjendja e tij, dita e ditës po përkeqësohet. Andaj duhet t’i kryejë disa kontrolla në njërin prej spitaleve të Turqisë.

“Apel për ndihmë djali im 6 vjet e gjysme vuan nga një sëmundje e rëndë DG=IDEM, sëmundje e cila ka ardhë gjatë sulmeve të epilepsisë nga temperaturat e larta, i është dëmtuar një pjesë e trurit, që lidhet me të folur, me dëgjim, me të kuptuar e cila kalon në hiperaktivitet, hiperlevizshmeri, hipertenacitetit dhe te mbarmendjes se shkurtër. Pas këtij procesi për te vazhduar një trajtim ne Turki dhe disa kontrolla te mëtutjeshme kushton 4.500 euro. KËRKOJË NDIHMEN E TË GJITHË QYTETARËVE! LLOGARIA: 1901826787021197 EMRI I LLOGARISE: GENTIANA BEHRAMI (NËNA) BANKA: BKT IBAN: XK05 1901826787021197 SWIFT: NCBAXKPR“,

Numri kontaktues +383 43 873 161.
Gentiana është nënë e tre fëmijëve për shkak të gjendjes ekonomike ajo nuk po mundet t’i kryejë të gjitha shpenzimet vet, andaj kërkon ndihmën tuaj.

Më poshtë gjeni edhe dokumentet që dëshmojnë për sëmundjen e vogëlushit.