Ads: Abonohu në Digitalb OTT 

Lajme

Gruaja raporton në polici si i është zhdukur burri

Policia e Kosovës përmes raportit ka njoftuar se një person është zhdukur në fshatin Carraberg të Deçanit.

Ishte gruaja e tij e cila kërkoj ndihmën e policisë për ta identifikuar vendndodhjen e tij.

“Ankuesja femër kosovare ka informuar se burri i saj viktima mashkull kosovar nuk është kthyer në shtëpi dhe nuk ka qasje në telefon. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në raportin e PK-së.


Related posts
Lajme

Policia sulmoi gazetarët me sprej dhe mjete të forta

Lajme

Protesta kundër Trendafilovës, Policia arreston disa protestues

Lajme

Parlamentin Europian ndalon shitjen e patatinave me qeska të mëdha paketimi: Duhet më shumë produkt se ajër

Lajme

Trusti Pensional shënon humbje qindra milionëshe për një muaj