Ads: Merr BB VIP Falas me Premium 12 Mujore

Lajme

IPKO shpreh mirënjohje për klientët nga diaspora që vizitojnë Kosovën këtë verë!

Ndërsa sezoni veror po shpaloset, IPKO është e emocionuar t’i shpreh mirëseardhje të ngrohtë komunitetit të nderuar të diasporës. Kthimi i tyre në zemrën e Kosovës rezonon me lidhjet e forta që na bashkojnë përtej kufijve dhe zonave kohore.

Ndërsa dëshmojmë se anëtarët e diasporës edhe një herë zgjedhin IPKO-në si operatorin e tyre të besuar, ne jemi të prekur nga lidhja e qëndrueshme që ata ndajnë me rrënjët e tyre dhe me IPKO.

IPKO është jashtëzakonisht krenare për ofrimin e pakove ekskluzive të dizajnuara me kujdes për të përmbushur nevojat e ndryshme të komunitetit të diasporës. Pakot tona të përshtatura DTV dhe GSM iu mundësojnë atyre të qëndrojnë të lidhur me përmbajtjen e tyre të preferuar dhe me njerëzit e tyre të dashur, pa marrë parasysh distancën, duke ofruar internetin më stabil dhe më të shpejtë në vend, si dhe shumëllojshmëri kanalesh e programe televizive për të rritur dhe fëmijë.

Në një shprehje të përzemërt të falënderimit, IPKO ka organizuar aktivitete të veçanta promocionale verore nëpër qytetet e Kosovës, ku janë dhuruar dhurata të ndryshme, për të pasuruar përvojat e tyre gjatë vizitës së tyre në vendlindje dhe në dyqanet e IPKO.

Vendosmëria e diasporës për të zgjedhur edhe një herë IPKO-në si ofruesin e tyre të preferuar të shërbimeve, është një dëshmi e besimit të thellë që ata kanë në shërbimet dhe ofertat tona.

IPKO qëndron e mirënjohëse nga zgjedhja e diasporës për të qenë pjesë e familjes saj të gjerë. Përzgjedhja e tyre inkurajon për përpjekje të vazhdushme për inovacion dhe përsosmëri në ofrimin e shërbimeve të nivelit të lartë.

Ndërsa komuniteti i diasporës shijon ditët verore pranë miqve dhe familjarëve, IPKO është këtu për të siguruar që lidhja e tyre të mbetet e fortë, duke i lejuar ata të krijojnë kujtime të dashura me familjet dhe miqtë e tyre.

Me mirënjohje për besimin dhe mbështetjen e vazhdueshme të diasporës, IPKO mbetet e përkushtuar për të inkurajuar dhe mbështetur lidhjen, pa marrë parasysh distancën apo kohën. Së bashku, ne festojmë një verë uniteti, besimi dhe momente të paharrueshme.

#faleminderitdiaspore #miresevininevendlindje #ipkodiaspora