Ads: Abonohu në Digitalb OTT 

Lajme

“Jonjerëzore”, KRU “Prishtina” zbulon një plantacion të madh në Bardhosh që ujitej me ujë të pijshëm

KRU “Prishtina” ka njoftuar se inspektorë kanë zbuluan një plantacion të madh në Bardhosh, i cili ujitet më ujë të pijshëm.

“Kjo është e papranueshme, më shumë se e neveritshme, për jo njerëzore, mos të flasim fare.Në Bardhosh, Plantacion i madh, u zbulua tash nga inspektorët tanë duke e ujitur tërësisht me ujë të pijshëm, nga fillimi e deri në fund”, shkruan KRU “Prishtina”.

KRU Prishtina ka zhvilluar aksione të shpesha kohëve të fundit për luftimin e kyçjeve ilegale dhe keqpërdorimit të ujit të pijshëm.

Related posts
Lajme

Përmbytjet në Greqi, dëmet e shkaktuara vlerësohen deri në 5 miliardë euro

Lajme

Osmani: Policia së pari, nëse na sulmon Serbia hynë KFOR-i

Lajme

Rekord në Francë, muaji shtator më i ngrohtë që nga 1900

Lajme

Nga nesër ulen tarifat e roamingut për shërbimet e internetit me vendet e BE-së