Ads: Merr BB VIP Falas me Premium 12 Mujore

Lajme

​Kryegjykatësi Smith: ZPS bëri shkelje të urdhrit të trupit gjykues

 
   

Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS) ka bërë shkelje të urdhrit të trupit gjykues sa i përket zhvillimit të procedurës gjyqësore.

Kështu ka bërë të ditur kryetari i trupit gjykues, në rastin kundër Thaçit dhe të tjerëve.

Ai ka theksuar se prokuroria nuk e ka sjellur dëshmitarin e radhës në seancën e sotme gjyqësore.

Kryegjykatësi Charles Smith ka paralajmëruar ZPS-së se një shkelje e dytë do të shqyrtohet për marrje sanksionesh.