Ads: Abonohu në Digitalb OTT 

Lajme

LDK krijon shumicë të re në Prishtinë

Lidhja Demokratike e Kosovës ka krijuar shumicë të re në Asamblene Komunale te Prishtinës duke siguruar kështu sërish stabilitet qeverisës ne Kryeqytet, i cili udhëhiqet nga Kryetari Përparim Rama.

Ne Asamblenë Komunale është miratuar edhe rendi i ditës dhe si pikë e parë e tij është shkarkimi Kryesuesit Fehmi Kupina i cili ditë me pare iu bashkua veprimeve të opozitës të cilët shkarkuan aksionarët e Ndërmarrjeve Publike ne Prishtine në përpjekje për të ndërruar bordet dhe kryeshefat e tyre.

Sot, në Asamblene e Prishtinës është propozuar edhe anulimi i vendimit të marrë nga opozita para disa ditësh në një seancë të jashtëzakonshme.


Related posts
Lajme

Mjeku i Al-Shifa-s: Që nga armëpushimi, asgjë nuk po vjen në spital

Lajme

Presidenca për procesin e Kryeprokurorit: Presim nga KPK të adresojë shkeljet procedurale në proces të ri për Kryeprokuror

Lajme

Këta janë 6 aktivistët e PSD-së që u arrestuan nga Policia

Lajme

Ngrihet aktakuzë ndaj një serbi, dyshohet për përfshirje në Masakrën e Dubravës